01 Nisan 2011

BİZANS DÖNEMİNE AİT 61 ALTIN SİKKE ELE GEÇİRİLDİ

 

Define,definecilik,define işaretleri,define arama yolları,gizli defineleri arama,cinler büyü tılsım,define arama çubukları, ,gizemli defineleri çıkartma,define nasıl aranır hepsi burada.

BİZANS DÖNEMİNE AİT 61 ALTIN SİKKE ELE GEÇİRİLDİ


Erzurum'da Bizans ve İslami Döneme Ait 59 Adet Altın Sikke Ele Geçirildi. Sikkelerle İlgili Olarak Yakalanan İki Kişi Gözaltına Alındı.


Erzurum'da Bizans ve İslami döneme ait 59 adet altın sikke ele geçirildi. Sikkelerle ilgili olarak yakalanan iki kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadale Şubesi ekipleri tarihi eser kaçakçılığı yaptığı iddiasıyla F.G ve S.S isimli şahısları yakın takibe aldı. Bizans ve İslami döneme ait altın sikkeleri şehir merkezinde pazarlamak isteyen F.G ve S.S'ye yönelik operasyon gerçekleştiren polis, söz konusu şahısların üzerinden 59 adet altın sikke ele geçirdi. Şahısların yapılan sorgulamasından aynı şahısların iki adet altın sikkeyi önceden sattıkları kişininin ismini de polise vermeleri üzerine M.A. da iki adet sikke ile yakalandı. Zanlıların emniyetteki sorgulamalarının devam ettiği bildirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder