01 Nisan 2011

BURÇLAR VE İNSANLAR

 

KOÇ ERKEĞİ VE KADINI

Güçlü sahneleri, görkemli bol aksesuarlı oyunları ve canlı renkleri sever ve risk ister. Hüzünler, nostaljik oyunlar ona göre değildir. Koç kadını ve erkeği maskülen yanını ön plana çıkarır. Boş zamanlarında kendisini tutkularına kaptırmaktan çekinmez.

BOĞA ERKEĞİ VE KADINI

Güzellikler içinde gününü gün eder, özel kumaşlardan hoşlanır. Sıcak renklere gömülüdür ama giysileri sağlam ve köklü olmakla birlikte pratik de olmalıdır. Kendine has bir stili vardır. Deneysellik aramaz. Görünüşüne önem verir. Etraflıca düşünür. Elegant olmak avangart olmaktan önce gelir. Her yerde fark edilir.

İKİZLER ERKEĞİ VE KADINI

İkizler, yükselen değerleri takip eder. Hiçbir şeyden korkmadan her şeyi deneyebilir. Rol yapmayı sever. Bazen iyilik dağıtan bir peri, bazen eğlenceli bir komik, bazen renkli bazen de sportiftir. Keyfine ve zevkine uygun o an içinden nasıl geliyorsa öyle davranır. Dönemine göre akşamdan sabaha değişebilir. Sevdiği renkler: siyah, beyaz ve pastel renklerdir.

YENGEÇ ERKEĞİ VE KADINI

Yengeç oyuncudur. Zayıf yanlarını gizlemek için hemen yeni bir role soyunur. Ama hiç belli etmez. Farklı kombinasyonlara hoş renk uyumlarına düşkündür. Yüzeysel değil derin ilişki arayanlar tarafından fark edilmek ister.

ASLAN ERKEĞİ VE KADINI

Parıldamak Aslana güven verir. Karizmatik ve moderndir. Gündelik işlerde bile diğerlerine göre hep biraz daha şık giyinmiştir. Aslan, her anlamıyla lüksü sever. Mücevher kutusu tıka basa olmalı, özenle seçilmiş gardırobu ise son modadır.

BAŞAK ERKEĞİ VE KADINI

Başak kalite için paradan kısmaz. Sevdiği bir şey de birkaç yıl hatta bir on yıl dayanır. En son modanın peşinde koşmaz. Değerli markalara, sade ve klasik bir tarza önem verir. Gardırobu göze çarpan iyi çalışılmış parçalardan oluşur. Göz alıcı değil kendi halindedir.

TERAZİ ERKEĞİ VE KADINI

Terazi kadını ve erkeği doğrusu oldukça estetiktir. Stil, model ve güzellik onun için doğal bir gereksinimdir. Çoğunlukla iki dirhem bir çekirdektir. Gizem dolu bir biçimi vardır. Gerçek şıklığı evinde yakalar. Aksesuar seçiminde dengelidir.

AKREP ERKEĞİ VE KADINI

Akrepin değişken bir kişiliği vardır. Amacına ulaşmak için her şeyini ortaya koyar. Beyniyle tamamen amaca konsantre olmuşken bedensel yorgunluk nedir bilmez. Egzantriktir. Bedenini tanır. Erotiktir. Kendisine uygun olan modayı izler.

YAY ERKEĞİ VE KADINI

Yay, maceraya ve marjinalliğe düşkünlüğünü dış görünüşüyle belli eder. Özgürlüğü sever. Bireyseldir ve moda olanın farkındadır. Seçicidir ama stili tam oturmamıştır. Egzotik kumaşlara dekolte giysilere bayılır.

OĞLAK ERKEĞİ VE KADINI

Oğlaklar nicelikten çok niteliğe önem verirler. Bir sürü cicili bicili süsler yerine ağırbaşlı bir dış görünüş sergilemeyi tercih ederler. Oğlaklar bir yığın ucuz eşya yerine az ama iyi işlenmiş eşyaları tercih ederler. Giydikleri iyi bir kombinasyon oluşturmalı klasik ve rahat olmalı, her yere uymalıdır.

KOVA ERKEĞİ VE KADINI

Kovalar dikkat çekmeyi sever. İnsanların çevresinde dört dönüp onu alkışlamaları hoşuna gider. Belli bir stilleri yoktur. Onlar için herhangi bir statü sembolü de yoktur. Bireyselliklerini vurgularlar. Yeni bir giysi mi arıyorlar mutlaka bulurlar.

BALIK ERKEĞİ VE KADINI

Balık çok değişkendir. Bazen nostaljik bir oyunbaz bazen su perisi havalarında bazen de neredeyse çıplak yada çok şıktır. Bir bakarsınız bir akşam yemeğinde gözlerden gizlenir, ertesi akşam bütün dikkatleri üzerine toplamıştır. Giysileri de oynadığı role uygundur her zaman dikkat çekici ve değerlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder